Naši proizvodi

Firma Eko Vent Tehnika je specijalizovana firma za industrijsku ventilaciju. Mi smo generalni zastupnici ELEKTROVENT S.p.a. iz Italije.Kod nas možete naći široku paletu ventilatora koji visokim kvalitetom mogu zadovoljiti i prohteve najzahtevnijih klijenata. Naši ventilatori se koriste za ventilaciju i raslađivanje raznih industrijskih postrojenja, industrijskih objekata, za ventilaciju restorana, kuhinja i kafića, za ventilaciju staklenika, poljoprivrednih objekata, poslovnih objekata, podzemnih garaža i tunela, kao i za ventilaciju specialnih namena itd. Posedujemo ventilatore raznih modela : aksijalne ( fasadne sa ramom za usmeravanje i za cevne sisteme ), centrifugalne, radijalne ( niskopritisne, srednje pritisne, visokopritisne ventilatore ), cevne in line ventilatore, ventilatore za agresivne sredine, ventilatore u Ex ( antiekspozivnoj izvedbi) , ventilatore za visoke temperature, krovne ventilatore, box ( bezšumne ) ventilatore, ventilator specijalne namene itd.

POZOVITE NAS 069/209-79-84 i ZATRAŽITE PONUDU

Industrijski ventilatori služe za ventilaciju i ostala rešenja vazdušne tehnike. Pored ventilatora namenjenih za standardnu ventilaciju, nudimo Vam i specijalne ventilatore za posebne, vanstandardne potrebe kao što su ventilatori sa zaštitom od korozije , otporni na agresivne sredine , ventilatori otporni na visoke temperature za odstranjivanje dima , specijalne ventilatore za sredine gde postoji opasnost od eksplozije . Za sve tipove ventilatora obezbeđujemo potrebne priključke , postolja, fleksibilne veze, regulatore ...Svi tipovi naših ventilatora zadovoljavaju evropske standarde . Naša firma obezbeđuje svu prateću dokumentaciju i tehničku podršku tokom izbora i montiranja ventilatora .

Aksijalni ventilatori
-  Aksijalni plafonski ventilatori su namenjeni za velike hale gde se topao i svež vazdu koncentriše na plafonu. Aksijalni ventilatori pokreću taj vazduh na dole gde je i potreban.
Centrifugalni ventilatori
-  Centrifugalni vnetilatori su idealni za industrijske pogone gde je potrebna manja količina transporta vazduha ili dima sa ograničenim pritiskom -  Centrifugalni krovni ventilatori
Specijalni ventilatori
Ostali proizvodi su - rekuperatori toplote, antieksplozivni ventilatori, ventilatori za visoke temperature, regulatori broja obrtaja, aksijalni rotori i specijalni proizvodi.